Musik på Lidö

Vi har några artister som förgyller våra sommarveckor och bidrar till att höja atmosfären ännu ett snäpp för våra gäster. Dem är mycket uppskattade och återkommer varje sommar.

Musik på Lidö

Vi har några artister som förgyller våra sommarveckor och bidrar till att höja atmosfären ännu ett snäpp för våra gäster. Dem är mycket uppskattade och återkommer varje sommar.

Misael ”Molle” 

För åttonde året i rad kommer han tillbaka till Lidö!  Misael ”Molle” Engström är sångare och gitarrist. Han vill att varje spelning ska vara unik, och med en otroligt bred repertoar ser han till att skapa musik i stunden. Med sina personliga tolkningar och en varm scennärvaro fyller han sommarkvällen med sväng och vackra harmonier. Han tar gärna emot publikens önskningar och kommer ha en Musikquiz varje fredag där det går att vinna priser, och testa sina musikkunskaper. Han är även en flitigt anlitad DJ och har en egen Musikpodcast som man kan höra på hans hemsida.

Förutom musikquizet på fredagar så kan vi även höra Molles  fantastiska stämma varje Lördag från 18.00 på värdshusets uteservering som senare på kvällen går över i ett DJ-set. 

Misael.one

Isabel och Annelie är en sångduo från Stockholm med en bred repertoar & många års scenvana. Deras framträdanden är alltid präglade av stämsång och tillsammans med Annelies gitarrspel blir det något alldeles speciellt!

Tjejerna träffades under sina musikstudier på Birkagårdens Folkhögskola och fann snabbt ett starkt band musikaliskt men blev också med tiden riktigt goda vänner. ”Som sångduo är våra starkaste kort våran stämsång och våran energi på scenen. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär där våra unika tolkningar av låtar från olika årtionden präglar kvällen. Vi har alltid otroligt kul när vi spelar och vårt mål med varje spelning är att förgylla vår publiks kväll på bästa sätt!”

Förutom spelningen här på Lidö är tjejerna ofta anlitade till bröllop, dop, fester och trubadurkvällar. För att förhandslyssna på dem kan ni klicka in er på denna länk: https://soundcloud.com/isabelannelie
Se till att hålla ett öga på sidan för ytterligare repertoarer.

Varmt välkomna att uppleva en härlig musiksommar tillsammans med oss på Lidö Värdshus!