Bröllopsmiddagen

Mat

Krogens meny baseras på lokala råvaror och varierar efter säsong. Rätterna på menyn är skärgårdsinspirerade med svenska smaker. Bröllopsmiddagen brukar bestå av tre rätter, förrätt, varmrätt och dessert. Du kan även välja att avsluta middagen med den klassiska bröllopstårtan. Tårtan beställer du inte via oss men vi kan självklart hjälpa till att förmedla kontakten.

Dryck

Vin/öl och alkoholfri dryck finns för alla smaker och vi hjälper er att sätta ihop en dryckesmeny för kvällen. I vårt klassiska bröllopspaket för middagen är det ett glas vin till förrätten, ett glas vin med påfyllning till varmrätten, dessertvin och kaffe inräknat i priset. Vi skräddarsyr självklart kvällens dryck efter era önskemål!

Möblering

I abonnemangskostnaden ingår både iordningställande och städning. Se bordsuppställningar för att få en känsla för vilken variant som skulle passa er bäst.

Dukning och dekoration

Dukning, iordningställande och eventuell dekoration sköter vår personal.

För fler bilder gå in på vår Facebooksida

  

Blommor

För att underlätta planering kan ni beställa ert blomsterarrangemang till borden via oss. Brudbuketten rekommenderar vi att ni beställer från en erfaren blomsterhandlare