Bröllopsmeny 2018 

FÖRRÄTTER

Lidö värdshusröra, len kräft- och räkröra serveras på rostat lantbröd samt citron och dill
Laxtartar med gurka, vattenkrasse samt sojamajonnäs med sting och hyvlad brödkrutong
Carpaccio på kalventrecote serveras med kapris, parmesanost, citron samt persilja- och dillsallad
Grillad grön sparris serveras med örtsallad, parmesancrème samt rostade pinjenötter
Löjrom serveras med smörstekt toast, rödlök, crème fraiche samt citron* 

HUVUDRÄTTER

Smörstekt havsgös serveras med sommarbetor, knaperstekt bacon samt kapris.
Rimmad torskrygg med sparris, hollandaisesås, forellrom samt färskpotatis
Långbakad kalvrygg serveras med krämig risotto, bakad plommontomat, oliver och gremolata
Helgrillad oxfilé Bourguignon med sidfläsk, svamp, picklad lök samt potatisbakelse och örter

EFTERRÄTTER

Crème brulée
Fläder- och champagne pannacotta med marinerade jordgubbar
Chokladsymfoni – krämig chokladkaka, vit chokladmousse, tryffel samt färska bär och kaksmulor
Husets osttallrik med 3 sorters ost samt fikonmarmelad och knäckesticks

*tillägg med 50 kr/person

Vi hoppas att ni utifrån denna meny ska kunna kombinera ihop en välsmakande måltid

Olle, Hugo & Jessica

Ladda ned eller skriv ut menyn här: Bröllopsmeny 2018