lido_0005_Layer 56

Just nu på Lidö

Weekendpaket fredag-söndag!

Written by admin on . Posted in Okategoriserade

I paketet ingår övernattning i pensionatets dubbelrum, två 3-rätters middagar och två frukostbufféer.

Unna dig en avkopplande weekend i idyllisk skärgårdsmiljö! Fly vardagsstressen för ett par dagar. På Lidö finns inga bilar, köer eller måsten! Passa på att njuta av den goda maten, något att dricka, se den vackra solnedgången, paddla kajak, bada bastu, hyr en badtunna nere vid vattnet, fiska, sola eller varför inte ta en promenad i den underbara naturen i naturreservatet. Lidö, ett skärgårdsparadis!

Fredag- Söndag: 1 695 kr/person

Halvpension med boende i dubbelrum!

Written by admin on . Posted in Okategoriserade

I paketet ingår en övernattning, 3-rätters middag och frukostbuffé!

På Lidö finner du de bästa utav skärgården. Kobbar, klippor, härliga promenadstråk, en självförsörjande bondgård, ett värdshus med en skärgårdsinspirerad meny, badtunnor alldeles vid vattnet och en lugn skön atmosfär. Skärgårdsupplevelsernas upplevelse! Kom som du är, lämna Lidö som en ny och utvilad människa!

Onsdag-lördag: 895 kr/person

Söndag-tisdag: 695 kr/person

Stuga sön-tor

Written by admin on . Posted in Okategoriserade

Är ni sugna på att tillbringa en del av er semester i skärgården? Passa på, nu kan ni hyra en av våra idylliska små stugor i fem dagar för endast 3500 kr (ordinarie pris 5975 kr)

I anslutning till vandrarhemmet ligger 4 stugor med separat duschstuga. Alla stugorna har sjöutsikt och en gemensam stor gräsmatta med utemöbler och grill. I stugorna finns 4 bäddar, matplats, ett litet och behändigt kök (end. kallvatten) samt toalett.

Stridsbåt 90

Written by admin on . Posted in Okategoriserade

Boka stridsbåt 90 t&r från Norrtälje till Lidö med middag på värdshuset. Perfekt upplevelse om du vill hitta på något speciellt en kväll med kompisgänget eller familjen.

För bokning eller mer info www.stridsbat90.se

 

Lidö Värdshus Copyright 2012
Lidö - ön du gärna återvänder till!